Spoštovani dobrotniki, dobrotnice!

Bližajo se najlepši praznični dnevi v letu in še posebej zato naglašamo, da ravno v tem času ne smemo pozabiti ljudi, ki se sami več ne znajdejo. In teh je, žal, iz dneva v dan več; to je tudi že naš sosed, sokrajan, znan obraz z ulice…

Člani Lions kluba Ribnica v letošnjem letu obeležujemo že 22. obletnico našega delovanja. V tem času smo izplačali donacije ali podarili v naravi v vrednosti več kot 190 tisoč EUR.

Nasmeh na obrazu pričaramo tako otrokom, mladim, starostnikom, socialno ogroženim družinam, tako tistim, ki se borijo za preživetje, kot tudi tistim, ki rešujejo stanovanjsko problematiko, invalidnim osebam oz. vsakomur, ki je na svoji življenjski poti potreben naše pomoči.

Tudi letos se bomo v prazničnem decembru spomnili starostnikov v DSO Ribnica in Loški potok ter oseb z motnjami v razvoju v zavodu Prizma Dobrepolje in Sodražica. Izročili jim bomo potice, spečene s strani naših članic, sosed, prijateljic…

V letu 2022 bomo nadaljevali z našim dobrodelnim poslanstvom, več o nas in naših akcijah si boste lahko kaj kmalu prebrali na naši spletni strani, ki je v fazi priprave.

V kolikor menite, da smo dobrodelno društvo vredno vašega zaupanja, potem bomo veseli vaše donacije, s katero bomo odgovorno ravnali.

Podatki za nakazilo donacije:

LIONS KLUB RIBNICA Škrabčev trg 21, 1310 Ribnica,
NAMEN: Donacija
KODA NAMENA: CHAR SKLIC: 00 11-2021
IBAN: SI56 0232 1026 1890 353 BIC: LJBASI2X

Iskreno upamo, da se boste odločili, da bi skupaj z nami nekomu olajšali vsakdanjik, za kar se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Predsednica LK Ribnica,
Tatjana Devjak