Lions klub Ribnica

Dogodki Lions kluba Ribnica skozi čas 

2022
31 marca

Prireditev Pomagajmo, Levstikov dom v Velikih Laščah

V četrtek, 31. marca 2022 je Lions klub RIbnica organiziral v Levstikovem domu v Velikih Laščah, osrednjo letošnjo prireditev kluba, ki smo jo poimenovali Pomagajmo. Prireditve se je udeležil guverner Zveze Lions klubov Slovenije, Distrikta 129, Nino Maletič. Namen izkupička letošnje dobrodelne prireditve z zbiralno akcijo je pomoč ogroženim družinam..Preberi več

2021
20 decembra

Donacije osnovnim šolam

Lions klub Ribnica je namenil donacije vsem štirim šolam, ki delujejo na območju delovanja kluba in sicer sorazmerno glede na velikost šole oziroma število učencev. Skupna vsota donacij vsem šolam je znašala 2.500,00 EUR. Prejemnice so Osnovne šole Ribnica, Velike Lašče, Sodražica in Loški Potok.

16 decembra

Obiski in obdaritve – DSO Ribnica, Prizma Sodražica, obisk naše drage častne članice Tanje Debeljak

Člani lions kluba Ribnica smo dne 16.12.2021 z večinoma domačimi poticami, sadjem in piškoti obdarovali starostnike v DSO Ribnica in varovance v enoti Prizma v Sodražici. Priložili smo tudi čestitke za vsakega starostnika. Čestitke so izdelali varovanci enote VDC Ribnica. Odziv zaposlenih in varovancev je bil pristen in iskreno ganjen. To..Preberi več

15 decembra

Obdaritev starejših občanov

V sredo 15. 12. 2021,  smo člani Lions  kluba Ribnica obdarovali  z raznovrstnimi poticami starejše občane v Zavodu Sv. Terezije na Vidmu in v Prizmi Ponikve. Hvala Duški, Urški in Matjažu, Zdenki iz Roba in  Pekarni Ajdič.

6 decembra

Obdaritev starostnikov v DSO Ribnica, Loški potok in Videm Dobrepolje ter oseb z motnjami v razvoju v zavodu Prizma Ponikve in Sodražica

Obdaritev starostnikov v DSO Ribnica, Loški potok in Videm Dobrepolje ter oseb z motnjami v razvoju v zavodu Prizma Ponikve in Sodražica

Izročili jim bomo potice, spečene s strani naših članic, sosed, prijateljic… 10 potic je tudi letos donirala Pekarna Ajdič iz Sodražice.

9 junija

Zaključno srečanje

Člani kluba uspemo organizirati zaključno srečanje ob koncu lionističnega leta. Poseben gost je bil guverner Danilo Tomažič.  

8 junija

Izlet varovancev enote Prizma Sodražica

Izlet varovancev enote Prizma Sodražica

Izlet varovancev enote Prizma Sodražica v živalski vrt v Ljubljano in skupno kosilo.

2020
11 decembra

Obdaritev starostnikov in varovancev

Člani kluba  smo uspešno organizirali  prvo obdaritev starostnikov in varovancev v Domovih za ostarele v Ribnici, Loškem Potoku, Ponikvah in Dobrempolju s poticami (pripravili smo približno 350 kosov potic za vse varovance in zaposlene), pozornost smo jim  izrekli tudi z izročitvijo novoletnih voščilnic, izdelanih v VDC Ribnica. Našega obiska in..Preberi več

7 marca

Razstava Plakat miru

Marca 2020 je učenka OŠ Ribnica, Mojca Zobec prejela prvo nagrado v Sloveniji za svoj plakat, ki je bil poslan v finalni izbor v ZDA.

2019
16 maja

Dobrodelna gledališka predstava z naslovom: Občinski svet

Lions klub Ribnica je v Levstikovem domu Velike Lašče organiziral dobrodelno gledališko predstavo z naslovom: Občinski svet, v izvedbi gledališke skupine DramŠpil.  Zbrali smo skupaj 2.000 EUR.

2018
4 junija

Sofinanciranje nabave pripomočkov, opreme in zdravljenja invalidnih otrok

Sofinanciranje nabave pripomočkov, opreme in zdravljenja invalidnih otrok

Lara z donatorji, Škrabčev skedenj, Hrovača. Donacija v vrednosti 10.000 EUR.

22 aprila

2. dobrodelni pohod na Ortneški stari grad

Lions klub Ribnica je izvedel 2. dobrodelni pohod na Ortneški stari grad z bogatim spremljevalnim programom, ki so ga podprla lokalna društva (PGD Velike Poljane je organizirala blagoslov konj in konjenikov, otroci Podružnične šole Sv. Gregor so uprizorili igrico Potujemo v Slemena in člani folklorne skupine Grmada so zaplesali). Celotni..Preberi več

2017
9 junija

Obisk z varovanci VDC na posestvu Ugar

Z varovanci VDC ogled posestva Ugar in računalniški tečaj v firmi Bitis, podaritev sedežne garniture na pikniku; donator Deta.

27 maja

100-letnica lionizma

Sodelovanje članov LK Ribnica na prireditvi Objem ob obeleževanju 100 letnice Lionizma . Predstavili smo se na lastni stojnici pred mestno hišo v Ljubljani, se pridružili sprevodu in zaključili z množičnim objemom.

22 aprila

Dobrodelni pohod na Ortneški Stari grad

Lions klub Ribnica je izvedel dobrodelni pohod na Ortneški Stari grad v okviru naše akcije »Hodim, da pomagam razvijati talente otrok« in v počastitev praznovanja 100-letnice lionizma v svetu.